NBE - Kroppsbehandlingar.Resultatinriktade behandlingar utan kirurgiska ingrepp!


Nannic Sverige har 25 års erfarenhet av skönhetsbranschen och i dagsläget finns över 270 kliniker, salonger

och Spa som erbjuder NBE behandlingar.

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för resultatinriktad

hudvård och kroppsbehandlingar


Metoden har utvecklats under 17 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat.

NBE-konceptet är icke kirurgiskt och är ett revolutionerande genombrott inom modern hudvård som har öppnat upp en ny värld av möjligheter.

NBE förenar yttre och inre skönhet med välbefinnande och är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.


Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialutvecklade behandlingsserum och en komplett hudvårdsserie innefattande rengöring, serum, krämer och kroppsprodukter. Konceptet bygger på vetenskapligt utvecklade metoder och produkter som är säkra och väl beprövade, dermatologiskt testade och medicinskt bevisade. Behandlingarna stärker upp huden och främjar den naturliga tillväxten av kroppens egna celler.


Hur fungerar det?


NBE kombinerar elektromagnetisk energi med bevisat effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med

energi som ett batteri.

Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning.

Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter.


Säker metod.

Behandlingarna med NBE sker med mycket hög säkerhet.

Apparaturerna använder inte laserljus eller andra aggressiva metoder som annars lätt kan skada huden.

Metoden är väl bepövad och används daglien världen över.


Resultatet

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare.

Dessutom får den en fantastisk lyster.

Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna,

tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras.

Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks.


Förbättring av de naturliga processerna i cellerna

Stimulering av cellförnyelse

Ökad fukt i huden

Förbättrad cirlulation av syrerikt blod

Ökad absorbtion av aktiva ingredienser

Förbättrad struktur av intilliggande vävnad

Bättre tonus i underliggande muskler

Mindre porer

Stimulering av fettförbränning

Detoxifiering, tack vare lymfdränage

Reducering av fria radikaler


Behandlingsområden för kroppen:


Fettreducering

Celluliter

Strie och Ärr

Bröstlyft

Lymfdränage

Djupgående massage

Slapp hud (haka, mage, armar, ben)

Ytliga kärl


VANLIGA FRÅGOR & SVAR KRING NBE BEHANDLINGAR:


1. VAD ÄR NBE FÖR SLAGS BEHANDLING?

NBE står för Nannic Beautifying Energy. Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer)

utförs skönhetsbehandlingar för både kroppen och ansiktet med hjälp av Radiofrekvens och värme,

det vill säga elektromagnetiskt estetiska, diatermiska behandlingar.


Behandling med NBE upplevs som en ljuvlig massage och är dessutom väldigt gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten mycket hållbara.


2. HUR FUNGERAR BEHANDLINGEN? VAD ÄR DET SOM HÄNDER I KROPPEN?

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och tillför energi vilket

genererar värme. Det sker då en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar dess funktioner samt förbättrar strukturen. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång till exempel fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling jobbar vi bland annat med att balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen på djupet.


SAMMANFATTNINGSVIS:         

NBE tillför energi till vävnaden à detta aktiverar kroppens kylningssystem à vilket ökar produktens genomträngningsförmåga à som renar vävnaden och ökar metabolismen.


3. FAKTA BAKOM MASKINEN:

NBE har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används exempelvis vid cancerbehandlingar.

Till NBE har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk.


NBE är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd olika maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.


En metod som ger ett bra resultat och en mycket njutningsfull stund

Dagens konsumenter har andra krav på sina behandlingar än för några år sedan. Från början efterfrågades behandlingar för att få uppleva avkoppling, men i takt med forskningens utveckling började konsumenterna bli mer kräsna och ville dessutom ha effektiva behandlingar med perfekt resultat – nästan till vilket pris som helst.


Dock börjar biverkningarna visa sig och konsumenterna är numera allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu och i framtiden efterfrågas skonsamma metoder som ger bra resultat och en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.


4. HUR LÄNGE HAR DEN ANVÄNTS?

NBE har distribuerats av Cosmetiqann nu mera Nannic Sverige sedan slutet av 2009.

Cosmetiqann var först i världen med konceptet och har blivit en enorm succé världen över.

Den medicinska utrustningen har använts i över 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig.

Före lansering har NBE noga testats av både Nannic INT.

NBE finns redan på hundratals klinker runt om i hela landet och Nannic INT har agenturer i över 30 länder.


5. FÖR VEM LÄMPAR SIG BEHANDLINGEN?

Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer som till exempel graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.


6. VAR PÅ KROPPEN KAN MAN BEHANDLA?

Behandlingar med NBE kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.


7. BÖR MAN FÖRBEREDA SIG PÅ NÅGOT SÄTT?

Det är alltid bra att dricka mycket vatten och särskilt innan en NBE behandling.

Vattnet gör att elektronerna leds effektivare runt i koppen vilket resulterar i ett bättre och snabbare resultat.


Vid genomförande av kroppsbehandling är det lämpligt att först använda en vårdande peeling och därefter inte smörja in med bodylotion. Detta kan genomföras på de flesta NBE klinikerna som ett tillägg till behandlingen. I övrigt – vara redo för en mycket njutningsfull energigivande massage och total avkoppling!


8. HUR GÅR BEHANDLINGARNA TILL?


Ansikte:

Kunden placeras skönt på en behandlingssäng. Är det första gången rekommenderas grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcellerna längst upp) och sedan avsluta med en Peel-off Alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE behandlingen utförs på rengjord hud och ger maximal effekt.


Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras

in i huden med handstycket till NBE. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 15 min.

Därefter får kunden sätta sig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i mjuka cirklande rörelser, vilket är mycket behagligt för kunden.  Handstycket ger ifrån sig en behaglig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder som nu har provat NBE istället för andra ”vanliga” ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!


Samtliga NBE behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Före första behandlingen rekommenderas en mjukgörande peeling och en vårdande mask. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 – 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och ”lärt sig vad den ska göra”. Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vid längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.


Kroppen:

Kunden ligger skönt på en behandlingssäng.  Precis som vid ansiktsbehandlingarna kan peeling med fördel användas före kroppsbehandlingar för att förbättra resultatet. Den anpassade behandlingsprodukten masseras in i huden efter ett speciellt rörelsemönster. Detta är mycket njutningsfullt för kunden.

Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel av dessa


behandlingar eftersom behandling med NBE även mjukar upp muskelspänningar. Behandling av magen tar cirka 30 minuter och lår och stuss cirka 40 – 50 minuter.


9. VAD ÄR DET FÖRVÄNTADE RESULTATET?

Med NBE är det i ansiktet möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt.  Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.


Men NBE på kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (hudbristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar Strierna av avsevärt och blir mindre kännbara

än före genomförda behandlingar.


10. NÄR SER MAN DET SLUTGILTIGA RESULTATET?

Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5-10 gånger i ansiktet och 10-20 gånger på kroppen.

Detta bero bland annat på; hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden

ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.


11. ÄR BEHANDLINGEN SÄKER?

NBE är en väldigt säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens

egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder.


12. ÄR DET NÅGOT MAN SKA UNDVIKA EFTER BEHANDLINGEN?

Efter genomförd behandling med NBE finns inte några restriktioner förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat. Dessa anges på förpackningen.


13.  HUR LÄNGE FÖRVÄNTAS RESULTATET HÅLLA I SIG?

Resultatet efter behandling med NBE kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE – behandlingar.